Werken bij

Heb jij een afstand tot de arbeidsmarkt?
Bij Stichting Pro WerkTalent ben je op het juiste adres!

  • Weet je niet zeker of je het werk (weer) aan kan? Weet je niet zeker of je klaar bent voor het arbeidsmarkt? Wil je begeleiding bij het oriënteren naar werk? Heb je hulp nodig naar de arbeidsmarkt?
  • Heb je een lichamelijke en / of psychische kwetsbaarheid? Heb je een diagnose op een ander vlak waardoor je wordt belemmerd  in het arbeidsproces? 
  • Voel je je eenzaam? Zit je in een isolement? Wil je graag in contact komen met mensen? 
  • Verlang je naar overzicht en structuur? 
  • Wil je graag een goede en zinvolle dagbesteding met begeleiding? 
  • Wil je graag stap voor stap naar de maatschappij begeleid worden?
  • Wil je bij Stichting Pro WerkTalent of op termijn in je eigen omgeving een betaalde baan?
  • Heb je andere kwetsbaarheden waardoor je niet aan het werk kunt? 

Kennismaking:
Graag willen wij eerst met je kennis maken. We zijn bereid om bij je te komen voor een oriënterend gesprek, maar je mag ook bij ons op locatie komen. 

Proefperiode:
Je krijgt geheel vrijblijvend de mogelijkheid om een bepaalde tijd bij Stichting Pro WerkTalent proef te draaien. Je krijgt de gelegenheid om te kijken of Stichting Pro WerkTalent bij jou past. Samen kijken we wat je aankunt en houden we rekening met de juiste energieverdeling. Tegelijkertijd leren we elkaar steeds beter kennen. Na de proef periode zijn er twee mogelijkheden. Of je ziet ervan af om verder een traject bij Stichting Pro WerkTalent te volgen. Of je kiest ervoor om een traject bij Stichting Pro WerkTalent te volgen.

Persoonlijk Ontwikkeling Plan:
Wij schrijven een POP (Persoonlijk Ontwikkeling Plan) en werken gericht met vooraf afgesproken doelen. De doelen worden SMART geformuleerd. Ze zijn Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Samen gaan we met je oriënteren waar je nu in de maatschappij staat en waar je graag naar toe wilt ontwikkelen.

Modules:
Bij Stichting Pro WerkTalent werken we met modules. Voor elke situatie is een module ontwikkeld. Aan de hand van het Persoonlijk Ontwikkeling Plan weten we welke module bij je past. Je begeleider is HARRIE gecertificeerd. Hulpvaardig -Alert – Rustig – Realistisch – Instruerend – Eerlijk.

Afstand:
Woon je niet in de buurt van Staphorst? Stichting Pro WerkTalent biedt de mogelijkheid voor kost en inwoning van maandag tot en met vrijdag. Ook is er mogelijkheid voor begeleid of zelfstandig wonen. Je bent voor korte of langere tijd van harte welkom.

Kunnen wij iets voor je betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!